Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností... Celý popis
Koupit za 161 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Technologie přípravy pokrmů 2
Doprava:
54 Kč
161 Kč
Koupit za 161 Kč
Technologie přípravy pokrmů 2
Doprava:
45 Kč
Skladem
177 Kč
Koupit za 177 Kč
Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání
Doprava:
79 Kč
Skladem
188 Kč
Koupit za 188 Kč
TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 2.UČEBNICE -
Doprava:
89 Kč
Skladem
180 Kč
Koupit za 180 Kč
Technologie přípravy pokrmů 2. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková
Doprava:
48 Kč
Skladem
179 Kč
Koupit za 179 Kč
Popis
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Parametry
Rok vydání | 2007 |
Nakladatelství | Fortuna Print |
Autor | Hana Sedláčková |
Počet stran | 86 |
Výrobce | FORTUNA |
Vazba | brožovaná |
Jazyk | české |
ISBN | 80-7168-952-1 |